چهارشنبه 22 بهمن 1404 - Wed 11 Feb 2026
  • ملت ایران امروز مشت محکمی بر دهان دشمن زد

  • حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پیام وحدت و عزت است

  • پزشکیان: ایران سرخم نخواهد کرد

  • نامزدهای سیمرغ جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

  • هلاکت ۴ تروریست در خاش

  • بیانیه حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

  • مستاجرم ولی به مملکتم پشت نمی‌کنم /فیلم

  • در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

  • ملت ایران امروز پاسخ یاوه‌گویی دشمنان را داد

  • مسدود شدن اکانت‌های سلطنت‌طلب توسط پلیس هلند

  • اتش سوزی در نیروگاه برق الستوم

  • تونی کروس، لیگ عربستان را با خاک یکسان کرد

  • شهیده ‌ملینا اسدی‌ سند جنایات ‌اسرائیل و آمریکاست

  • "وابستگان نظامی اروپا" تروریستند

  • ماجرای جنگ پنهانی ترامپ علیه ایران +فیلم

  • سرائیل ۱ میلیارد دلار از غزه به جیب زد

  • وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

  • قالیباف خطاب به مردم؛ مهم‌ترین مولفه قدرت شما هستید

  • هاشمیان پیشنهاد جدید مدیران پرسپولیس را رد کرد

  • «جانشین»؛ تلاشی جدی برای بازسازی شرایط جنگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418842
    تاریخ انتشار: 22/بهمن/1404 - 12:10

    در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

    مردم تهران قبل از آغاز رسمی راهپیمایی 22 بهمن به‌منظور جشن ملی سالگرد پیروزی انقلاب، در خیابان‌ها حضور یافتند.

    در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن از دقایقی پیش در تهران و سراسر کشور آغاز شد و اقشار مختلف مردم در تهران با حضور در مسیرهای سیزده‌گانه در حال حرکت به‌سمت میدان آزادی هستند. 

    گزارش‌های خبرنگاران حاکیست ساعتی قبل از آغاز رسمی مراسم و پیش از زمان اعلام‌شده برای شروع برنامه‌ها، جمعیت زیادی از مردم در خیابان‌ها حاضر شده و راهپیماییِ خود را شروع کرده بودند.


    شرکت‌کنندگان در این آیین ملی، پرچم‌های ایران را بر دست گرفته و به اهتزاز در آوردند؛ هم‌چنین به‌علت مصادف شدن دهه فجرِ امسال با سال‌روز ولادت امام زمان(عج)، پرچم‌های «یا مهدی(عج)» نیز در کنار پرچم سه‌رنگ کشورمان به چشم می‌خورد.

    مردم یک‌صدا و در قالب شعارهایی جنایات چند ده ساله‌ی آمریکا علیه ملت ایران و هم‌چنین جنایات رژیم صهیونی را محکوم کردند. برخی خانواده‌های شهدا نیز با تصاویر شهدای دفاع مقدس هشت‌ساله، مدافعان حرم، شهدای امنیت، شهیدان خدمت، شهدای جنگ 12 روزه و هم‌چنین شهیدان شبه‌کودتای دی‌ماه 1404 به خیابان‌ها آمدند.

    بر اساس این گزارش، در حاشیه‌ی این راهپیمایی بعضی خودروهای آتش‌گرفته و آسیب‌دیده در جریان اقدامات تروریستیِ مسلحانه‌ی دی‌ماه 1404 که توسط آشوب‌گران تخریب و دچار حریق شده بود به نمایش در آمد.

    به‌علت جسارت به ساحت قرآن کریم در وقایع تروریستی و ضدانسانیِ دی‌ماه 1404 توسط عوامل آموزش‌دیده‌ی موساد، برخی از راهپیمایی‌کنندگان در محکومیت این اقدام، نسخه‌ای از قرآن کریم را به‌دست گرفته و شعار می‌دادند که «حقیقت نمی‌سوزد...».

    اجرای سرود، مداحی، شعرخوانی، سخنرانی توسط یکی از مقامات ارشد کشورمان و قرائت قطعنامه‌ی همگانی از جمله برنامه‌های مراسم محوریِ تهران در میدان آزادی است.

    مراجع تقلید، علما، سران قوای سه‌گانه، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان کشوری، نهادها، سازمان‌ها، احزاب و جریانات و شخصیت‌های سیاسی در بیانیه‌های جداگانه‌ای از مردم دعوت کردند تا در این جشن ملی حضور یابند.


     


     نمایش موشک های کروز و بالستیک در میدان آزادی
    به گزارش تسنیم، تعدادی از موشک‌های کروزِ سومار، نور و قدیر و هم‌چنین برخی موشک‌های بالستیک از جمله موشک ذوالفقار، حاج قاسم، عماد و ... در میدان آزادی به نمایش در آمده است.

    برخی از این موشک‌های در عملیات‌های وعده‌های صادق یک، دو و سه علیه اسرائیل و هم‌چنین پایگاه آمریکایی العدید به‌کارگیری شده بود.



    لاشه پهپادهای اسرائیلی در راهپیمایی 22 بهمن
    علاوه بر موشک‌ها، لاشه برخی پهپادهای ساقط شده اسرائیلی در جریان جنگ 12 روزه نیز در معرض دید راهپیمایان در میدان آزادی قرار گرفت.

     

    عکس سلفی با قدرت بازدارندگی ایران در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن





    شخصیتهای حاضر در راهپیمایی:
    مسعود پزشکیان رئیس جمهور، غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، سرلشکر علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم، سرلشکر محمد پاکپور فرمانده سپاه پاسداران،  سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور، پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال تهران، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، سید محمد اتابک وزیر صمت، سید حسن خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، کاظم غریب آبادی معاون وزیر خارجه، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، حسین عبدی سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان، غلامرضا نوری قزلجه وزیر کشاورزی، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه فضائیه، محمد مخبر دستیار و مشاور رهبر انقلاب، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل

    در حاشیه‌ی راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن و گرامیداشت سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی، تابوت نمادین فرماندهان نظامی آمریکایی نیز به نمایش در آمد.

    این اقدام در واکنش به تهدیدهای نظامی اخیر آمریکا صورت گرفت.



    حضور بی‌نظیر خانوادگی در راهپیمایی 22 بهمن
    علاوه بر بی‌نظیر بودن راهپیمایی 22 بهمن امسال نسبت به بسیاری از سالهای گذشته، حضور مردم با تمام اعضای خانواده خود (از پیر تا جوان و نوجوان و کودک) از ویژگی‌های چشمگیر راهپیمایی امسال است. 

    مردمی که با تمام دارایی معنوی خود به میدان آمده‌اند تا هم انقلاب اسلامی 57 را بازتکرار کنند و هم پاسخ معناداری به فشارهای سیاسی و اقتصادی و تهدیدات نظامی دشمن و توطئه‌های ایران ستیزان بدهند. 
    این یک «مباهله» به وسعت ایران علیه شیطان است.

    حضور عارف در جمع راهپیمایان ۲۲بهمن

    محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در کنار اقشار مختلف مردم حضور یافت.

     

     

    حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

     قالیباف، رئیس مجلس، صبح امروز (۲۲ بهمن ماه) همزمان با فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، با حضور در راهپیمایی باشکوه یوم‌الله ۲۲ بهمن در تهران، در جمع پرشور مردم انقلابی پایتخت حضور یافت.

     

     

    حضور حجت الاسلام قرائتی در میدان انقلاب

    حجت الاسلام قرائتی با حضور در راهپیمایی باشکوه یوم‌الله ۲۲ بهمن در تهران، در جمع پرشور مردم انقلابی پایتخت حضور یافت.

     

     


    حضور زودهنگام مردم پایتخت پیش از آغاز رسمی راهپیمایی
    download

    download

    download

    download

    download

    حضور سرلشکر موسوی در جمع راهپیمایان ۲۲بهمن
    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما